View Single Post
Staro 11.08.2007., 17:53   #9
-FoX-
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
na mojem chieftec napajanju pise sljedece: +12V1-17A +12V2-15A ne razumijem se u amperazu i najbitnije je da to sad valja sa onom mojom konfom koju sam naveo u prvom postu.

yedwy, igranje je posve sekundarno, cak toliko da bi rado uzeo i slabiju grafu, al neka, ocu bas ovu jer bolje je da ipak imam malo rezerve u performansama u slucaju extremne dosade di bi mogo ond isprobat neke novije naslove, tek tolko, inace brijem na starije arkade, trakmaniju, kvejk, diablo, cod2 i slicno... a i nije mi bitno da bude najjaca grafika dok igram.

razer, ova konfa koju sam naveo mora proc, vise su me zanimala misljenja nego alternativni prjedlozi. amd ne dolazi u obzir, brijem prvenstveno na programe koji se bave multimediom. nikakav samsungov hard necu. al razmisljam o ovom sto si spomenuo, radje 1 plocica od gige rama neg dvije od 512... mozda... mislim tak i tak namjeravam pojacat to vec do kraja godine. brijem da bi cak i prezivio neko vrjeme bez te dual channel sheme, al opet za multimediju brzina rama je esencijalna!

sad cekam jos jasnija obrazlozenja u vezi napajanja.
-FoX- je offline   Reply With Quote