View Single Post
Staro 11.08.2007., 15:46   #5
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
@Mar
Mislim da si se u tekstu previse orijentirao samo na jedan profil korisnika.
Što je sa korisnicima koji ne zive od photoshopa, ali ga ipak koriste recimo svaki drugi ili treci dan?
Isto tako ne vidim na koji nacin je kvalitetno i stabilnio napajanje povezano sa izborom monitora/LCDTV (ciljam na to da je takvo napajanje potrebno uvijek).

Sto je sa recimo nekim strategijskim/menadzerskim igrama gdje veca rezolucija jako dobro dodje zbog preglednosti?

Nadalje, pozicioniranje LCDTV-a u prostoru. Instalacijom nekakvog zidnog nosaca dobio bih mozda 10-tak centimetara vise udaljenosti od ociju nego sada sa 17'' monitorom. Sve si razmisljam kako bi izgledalo cjelodnevno surfanje po internetu ili tagiranje par tisuca pjesama na 37'' LCD-u koji je smjesten 80 cm od ociju. MOzda sam u krivu, ali mislim da ne bi bilo bas ugodno.
Ok, drugi monitor bi djelomicno rijesio taj problem, ali IMHO bolje je umjesto 4500 za LCDtV + 500-1000 za nosac iskesirati za 24'' Della (+lova od prodaje starog monitora) nego ici na neka polovicna rjesenja (polovicna iz moga kuta gledanja).

Naravno rjesenje koje ti navodis je ok za ljude koji preferiraju odredjene zanrove igara, ali dijelu takvih igraca (ne svima naravno) je bolje uloziti u nekakav playstation i uzivati u igrama nego komplicirati sve skupa...
morph je offline   Reply With Quote