View Single Post
Staro 11.08.2007., 11:14   #27
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
NHF, al po par tvojih posljednjih postova vidim da se držiš nekih reviewova kao pijan plota, i očito ne slušaš kad drugi pričaju (čitaš što pišu) - Kingmax 667 ima iste čipove kao i Kingmax 800, tako im je i OC potencijal podjednak.

U vezi OC-a,po 100-ti put velim, i najobičniji Kingmax 667 će ti biti dovoljan da potjeraš tog E6750, zbog njegovog množitelja koji iznosi 8.

Druga stvar bi bila kad bi uzimao npr. E6550 koji ima množitelj 7. Za žešći OC, npr. 3.5ghz, bi morao uzeti i ploču koja može potegnuti na 500fsb-a, pa tako i puno bolju memoriju.

Ne kužim zašto forsirate Balistixe, ako ih nema, nema ih, traži dalje...Links se ionako lijepo izjasnio da Ballistixa neće biti u dogledno vrijeme, tako da se ne nadate novoj pošiljci.
samo bez ljutnje, iako sam među prvima u hrvata zakoračio u svijet pca i interneta i iako sam c64 generacija ipak se u neke stvari ne kužim....među njima je i overclock meme....dakle tražio sam savjet jer neznam...kužim da je isti chip al mi nije jasno kak to da taj nejaki kingmax izdrži dugo overclockan jer nije baš neka mema za OC...osim toga, kod nas dolaze najgori primjerci i nebi se uopće čudio da npr. kingmax 677 iz vemulja nemre potegnut do 900+mhz....bar ne stabilno....volio bih da ljudi iznose vlastita iskustva
gnomisa je offline   Reply With Quote