malo proguglas po ducanima i od svih si skines cjenike na komp te ih sve po otvaras u excelu, naravno samo laptope,ali si kraj svakoga napisi u dodatnoj celiji iz kojeg je ducana...
tad si ih sotriras po cijeni, i gledas do svojeg budgeta...
obicno ti ide koliko novaca toliko glazbe,stoga gleda one koji su najblize tvojem budgetu.
nakon toga si gledas performanse,tj. gledas ono kaj tebe zanima, prvo si napravi selekciju po velicini ekrana, jer wlan,ethernet danas mislim da imaju 95%, mozda selekciju po brandovima(koje volis koje ne)
i tako radis selekcije po stvarima kako ti idu po prioritetima. Nazalost ne mozes gledati na neku ekstra kvalitetu jer se tu radi o kucnim serijama laptopa, tad onda gledas performanse da dobijes neki best buy za te novce.. da imas 2gb rama, ili ako je 1GB da je samo jedan DIMM (da ga mozes nadogradit)..i tako da ne duljim dalje...
isto kako si nama objasnio tako objasni i sebi i baci se na posao... kad pronađes par zanimljivih pa te zanimaju karakteristike ili nas savjet..naravno da se uvijek vratis i vjerujem da su ti ovdje svi ukljucujuci mene voljni pomoći
stoga, get on work !
nadam se da sam bio od pomoci