View Single Post
Staro 10.08.2007., 13:01   #20
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
56kn ZG-RI, po meni neisplativo, ideš do karlovca autocestom i onda smjer duga resa starom cestom.Cesta je OK i nije krcata, Autocesta je OK ali ti nastaju gužve tamo di s punog prelazi u poluprofil

Ono kaj mene ubija po straoj cesti do Pule je dio Rijeka - Labin za tih 60tak km mi uvijek treba nekih 1,5-2 sata, popizdim.
Ičići, ika, medveja, Lovran vožnja 20km iza nekog tko blokira a ja nemrem
preticat jer imam slabi auto i kad je ravno taman mi netko dolazi ususret.

Tak sma jedne godine se natzao s nekim fićekom koji me nije htio pustiti preteči do Marčane samo da bi me tam murija haltala.

Ove godine sam vozio iz Vodica do Pule to je nekih 400km usranih 8!!! sati, sve po staroj cetsi osim sv. rok da bi uštedio cajta kako bi izbjegao spust i onda uspon kod Obrovca. Magistrala preko Gospića nije bad cesta prazna deri 90-110 ali onda se dođe do Žute lokve i Jadranska magistala krcata i zavojita nemreš vozit više od 60 a tam di možeš ti kupači prelaze cestu i samo želiš upaliti brisače.

Inače ne volim autocestu jer je dosadna, puno mi je veći gušt proletit kroz liku po staroj cesti. Kao prekjučer kad sam se vraćao, još sam bio na večeri na Murteru s curom i nakon toga smjer Zagreb, prvo maslenica ( novi-strai most), pa 120km/h do Obrovca , pa za 90-115km/h kroz liku, 10min pauze, Borje i nastvak do Karlovca i onda dosanih 20 min autoceste Vrijeme vožnje 3sata i 50 minuta, auto Punto 55 na plin, trošak goriva 80kn.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote