A gle manifestirali su se BSODovi od početka tj ne sasvim jer nisam odma niti rabio tolko Vistu za nešto radit ali recimo ovako - jednom dnevno se BSODa bez ikakvog smisla, a onda postoje i programi koji ju odma umlate...
Recimo neke igre (tu je onaj problem za kojeg znam što je - loši realtek driveri tj loša suradnja drivera i kernela ali kako rekoh tu nemrem puno promjeniti, sad sam skinuo i instalirao zadnje pa ću vidjeti jel oni imaju što više volje za suradnjom) npr FEAR ti užasno potenciraju probleme, npr crasha ti se svakih 10-15 min a onda možeš cjeli dan igrati i da nebude nikakvih problema i niti jedan BSOD - jednostavno nema pravila...
Isto tako zvuk je izvjesno problwem i kod BSODanja sa wmp0m ili media centerom koji se znaju desit... Vjeruj mi ja znam naći kad je neki komad hardwarea izazivač sranja (npr. radi kloka) i kako to izgleda ili loš crack - ali ovo je fakat bez reda i smisla...
Dalje ok to za zvuk mi je jasno i prije ili kasnije će to i rješit bilo redmond bilo realtek, isto kao što su M$ovci rješili i storage probleme sa nforce4 ali postoje i druge stvari - npr skidam u Operi nešto s neta i usred skidanja pam -BSOD ili pišem ovako kao sad tebi quick replay i - BSOD...
Ili još gore nije niti BSOD nego se komp jednostavno restarta ili smrzne, a sigurno nije problem overkloka jer se i na stocku to događa...