Citiraj:
Autor burner
720x576 za PAL, možda?
|
ne bih rekao kad DVB-T ide u toj rezi, a DVB-T je puno bolji od analogne
Citiraj:
Autor Vuco
Mrga, ta Leadtekica ima sama za poštelat na 768*576 i tu je slika stvarno najbolja (sad, neznam na koliko je signal, mislim da si u pravu, al na toj postavci gore, je stvarno najbolja slika - koliko god to čudno zvučalo možda). Da, to je analogna kartica
Ali velim, ja sam imao stvarno najbolje rezultate sa Dscalerom s kojim ta kartica radi. Ali s njim je prije bilo katastrofa za snimat, neznam dal je još i dan danas tako. Dcaler ima dobre filtre i daje odličnu sliku.
Uf kad se samo sjetim te analogne, puno više zafrkancije od digitalne...
|
Sve 5, Dscaler jest odličan sam kaj je meni bio neupotrebljiv zbog snimanja (koristio sam ga u ranoj fazi razvoja, dok je snimanje još bilo ek u planovima). No, neki programi imaju mogućnost korištenja Dscaler filtera čini mi se, pa bi valjalo istražiti tu opciju, tak da imaš dobru sliku a snimaš bez pol beda.
Ovo s povećavanjem reze sam mislio da ne vrijedi povećavati iznad one koju kartuša podržava, daklem iznad 768*576.
Al i dalje mislim da je za svakog tko ima analognu karticu dobro da malo prouči AviSynth, jer se s njim video zaista da jako dobro počistiti. Dovoljno je reći da je ekipa na doom9.org tolko luda da s njim idu dodatno čistiti komercijalne dvde