View Single Post
Staro 10.08.2007., 12:42   #6
mrga
all you need is freeware
Moj komp

mrga's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor burner Pregled postova
720x576 za PAL, možda?
ne bih rekao kad DVB-T ide u toj rezi, a DVB-T je puno bolji od analogne

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Mrga, ta Leadtekica ima sama za poštelat na 768*576 i tu je slika stvarno najbolja (sad, neznam na koliko je signal, mislim da si u pravu, al na toj postavci gore, je stvarno najbolja slika - koliko god to čudno zvučalo možda). Da, to je analogna kartica

Ali velim, ja sam imao stvarno najbolje rezultate sa Dscalerom s kojim ta kartica radi. Ali s njim je prije bilo katastrofa za snimat, neznam dal je još i dan danas tako. Dcaler ima dobre filtre i daje odličnu sliku.

Uf kad se samo sjetim te analogne, puno više zafrkancije od digitalne...
Sve 5, Dscaler jest odličan sam kaj je meni bio neupotrebljiv zbog snimanja (koristio sam ga u ranoj fazi razvoja, dok je snimanje još bilo ek u planovima). No, neki programi imaju mogućnost korištenja Dscaler filtera čini mi se, pa bi valjalo istražiti tu opciju, tak da imaš dobru sliku a snimaš bez pol beda.

Ovo s povećavanjem reze sam mislio da ne vrijedi povećavati iznad one koju kartuša podržava, daklem iznad 768*576.

Al i dalje mislim da je za svakog tko ima analognu karticu dobro da malo prouči AviSynth, jer se s njim video zaista da jako dobro počistiti. Dovoljno je reći da je ekipa na doom9.org tolko luda da s njim idu dodatno čistiti komercijalne dvde