View Single Post
Staro 21.01.2004., 12:03   #1
davor10
Registered User

Datum registracije: Dec 2003
gdje kupovati?!

evo pisem onako potaknut neugodnim iskustvom kupovanja u pojedinim hrvatskim informatickim trgovinama; konkretno "Hg shrotu" i "Info-gamadi"
u prvoj navedenoj imao sam vise neugodnosti: prije 2 godine kupio sam cd-rw (plextor,1700kn), doso doma isprobo i on ne radi, pa sam prije negdje godinu dana kupio cijelu konfiguraciju (u biti u dijelovima, ali ipak konfiguracija) i dobijem neispravnu maticnu i procesor. jos da bude gore maticnu su mi zamijenili dok procesor nisu htjeli, tvrdeci kako sam ga ja potrgo (a prethodno sam ja osobno provjerio taj proc kod vise frendova i nije radio)...

kod info-gamadi prilikom kupnje maticne dobio sam samo plocu, bez iceg, bez prirucnika, a sto je stvarno jadno poslali su mi "preprzene" drivere ( na neorginalnom cd-u), mislim nije tako strasno ali covjek ocekuje da dobije ono za sto je posteno platio...

a ja nisam jedini, znam dosta ljudi koji su se takodjer zalili kvalitetom proizvoda pogotovo iz "Hg shrota"...
i tako sad planiram nesto dogradjivati komp pa vise ne znam gdje bih kupovao, najradije bih otiso u Austriju, Njemacku (ali zbog garancije...)
eto pisem da bih upozorio ljude (iako vjerujem da vecina zna) kako im se nebi dogodilo isto sto i meni

Pozdrav
davor10 je offline   Reply With Quote