View Single Post
Staro 09.08.2007., 12:58   #7
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Ja sam podložio stranice sa par slojeva izolirke na spojnim tračnicama da se ne dodiruje metal s metalom...

Inače guma za dihtanje prozora je isto dobra, to sam isto koristio neko vrijeme (inače s njom diskove i ostalo podlažem) ali moraš paziti na debljinu inače nećeš moći zatvoriti case loša strana te gume je trenje koje je jako veliko, pa nebi bilo loše presvući je nečim tipa sloj izolirke ili seloptejpa da lakše klizi jer je kao teško case zatvorit...

E da i moraš staviti i gumene podloške pod šarafe i gumu između diska i casea ako oćeš smanjiti preijenos vibri s diskova, ne samo između diska i kaveza...
To mislis na onu gumu koja se stavlja kad prozor/vrata ne dihtaju dobro?
Kaj nije ta guma neka samoljepiva? Pogledat cu ja to malo, kod mene ne bi trebalo biti problema jer stranica case-a ne klizi kod zatvaranja.
Ovo za disk nisam skuzio...kod mene su rupe u kavezu za sarafljenje malo vece, u svakoj rupi je gumeni cilindar koji viri sa svake strane po 2 mm i do njega unutra dolazi disk, a izvana se sarafi kroz tu gumu tako da saraf uopce ne dotice kavez...Jedino si nesto mislim da su te gume mozda malo otvrdnule s vremenom (diskovi nisu dugo vadjeni iz kaveza, obicno cijeli kavez pocupam van), a drugo, nije da to bas visi na tome, ipak je zasarafljeno manje-vise kruto.
c-shadow je online   Reply With Quote