Imam Antec 3700AMB, sad vec dosta staro kuciste:
http://www.forum.pcekspert.com/articles/110-1.html
Valjda se vec od starosti i otvaranja/zatvaranja razmrdalo, ali vec mi se neko vrijeme javlja problem vibracija. Samo se za vrijeme rada zacuje rrrrrrr.....rrrrrrr....onako ciklicki. Onda malo zgrabim kuciste (koje je na stolu), stisnem bocne stranice i smanji se zvuk

A i opcenito ima neki cudan, dubok rezonantni zvuk...
Sinoc se cula i promjena zvuka kad sam gornju stranicu malo jace stisnuo dolje.
Ne smeta me po noci jer je u drugoj sobi, ali dok radim tu i tamo iritira.
Unutra su 3 diska montirana s onim gumicama koje dolaze standardno s kucistem, nije neko super antivibra rjesenje, ali sluzi svrsi. Dva su 12 cm venta (GT i novi sharkoon 'S'), na one plasticne cepove gdje se nataknu sam stavio malo neke spuzvaste gume. Napajanje stavljeno novo, Coolermaster 430. u biti nedugo je promijenjeno sve unutra osim jednog venta i diskova, a i njih sam probao selektivno iskljucivati i nema bas neke pomoci. Uglavnom, ne uspijevam skuziti uzrok, ali bi pokusao smanjiti vibracije bocnih stranica...
E, sad, s cime zacvikati te stranice da se ne tresu?
Podmetnuti neku gumu, ali ne pada mi na pamet nista lako dobavljivo iz kucne radinosti da bi pasalo. Oblijepio bi ih mozda iznutra s onim grbavim materijalom (cak je i prodavao netku tu na grupi), ali bi ih svakako trebalo i dodatno ucvikati da se ne tresu.
Prijedlozi, iskustva, primjeri kako ste rjesavali slicne stvari su dobro dosli