Poštovanje!
Prvo bih vas htio pohvaliti kao kompletnu forumsku zajednicu i kvaliteti sadržaja koje pojedine osobe pišu,najbolji ste računalni forum i dosta se može naučiti.
Imam kompjutor star 6 godina,čija korisnost se u toku godina drastično smanjila i ne mogu pokrenuti nijednu noviju igru.Zbog manjka novčanih sredstava nisam bio u mogućnosti kupiti novo računalo sve do sada

10.9 namjeravam kupiti novo računalo,znači samo kućište sa svim dodacijam,pa bih vas molio da mi pomognete sastaviti konfiguraciju jer je moje znanje o računalim dosta ograničeno.Nisam u toku sa tržištem dosta vremena...pa evo nekoliko natuknica sa moje strane:
Računalo bi prvenstveno služilo za igre i surfanje internetom.Hard disk mi ne treba velik jer trenutnih 30 gb nikada nisam napunio,pa neka bude manje veličine.Rami su mi potrebni u većoj količini jer sam se dosta napatio do sada sa 64 mb,bilo bi dobro ako se može u konfu ubaciti 4*1 gb rama DDR2.To bi bilo sve od mojih smjernica.
Konfiguraciju mogu kupiti u sljedećim trgovinama:HGspot,Supracomp i Eurotrade,pa uzmite u obzir da svi dijelovi budu iz jedne od tih prodavaonica.Konačno sam doživio tu godinu...godinu nove konfiguracije
Molio bih malo iskusnije i naučenije osobe da mi sastave konfiguraciju jer će mi ona vjerojatno služiti sljedećih 6 godina
Unaprijed se zahvaljujem i nadam se da vam post neće biti predug za čitanje!