View Single Post
Staro 08.08.2007., 22:17   #11
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor gorluk Pregled postova
A tko ti je molim te rekao da 2x8800GTX SLI ne može raditi na 30" Dellu? Jesi probao?

Odi na Hardforum, tam dosta ljudi ima upravo takav setup.
Nisi me shvatio, nije pitanje 2x8800gtx nego IGRE ne podrzavaju takvu rezoluciju. Znas ono, kad udjes u graphic options, pa resolution, pa tamo vidis da je max. 1900x1200, onda se razocaras, i tako... Tako da bi vecina igara radila na pola ekrana, ostalo bi bile "crne linije"

Citiraj:
Uostalom roditelji su ti bogati, kupit će 2x 9800GTX kad izađe, pa će noviji naslovi opet dobro raditi.
Ljubomoran?

Citiraj:
OK, ako je tebi draže imati monitor s 1680x1050 (samo za takav monitor ti ne treba 2x8800GTX) i nekakvo "bolje" kućište (samo molim te - koja su to bolja kućišta od Lian Li / Silverstone / Stacker / antec P182?)
Nisam rekao da je Silverstone lose kuciste, samo da one modele nema kupit kod nas. Navedenim kucistima nista ne fali, dapace.

Citiraj:
Bolje napajanje? žHoćeš reći naspajanje od 1000W koje NIKAD nećeš iksoristiti? Corsair HX 620W je jedno od najboljih napajanja koje možeš uzeti, a pogonit će 2X8800GTX kao od šale.
OK, ako ti tako kazes, zato i pitam ovdje

Citiraj:
A budući da želiš staviti Extreme procesor - vidi se da neželiš ništa drugo negobacati pare. Ajde molim te odi pogledati kolika je cjenovna razlika između Extreme i E6750, a zatim odi pogledati kolika je razlika u performansama, pa mi reci što si zaključio. Ono - nema gluplje stvari od pljunuti lovu za Extreme, a u isto vrijeme uzeti 22" monitor naspram 30" monitora. To bi mogao učiniti samo kompletni idiot.
Evo, upravo si me prosvijelio. Pogledao sam usporedni test procesora u trenutnom broju VIDI-ja i vidim da si u pravu. Quad extreme je bacanje para, a E6750 je dobio "grand prix" nagradu.
Razlika je u nekih 5500kn, dakle - hvala - extreme quad sam odbacio kao opciju

Citiraj:
A što se tiče tvojeg "računala ispred vremena" - to je jednako tako idiotski. Stotine i stotine primjera su pokazale kako je nemoguće kupiti "računalo ispred vremena" i to se u pravilu uvijek svodi na prejako računala za trenutne potrebe i preslabo računalo za "buduće" potrebe. A da ne pričam kako će kroz godinu-dvije to računalo od 30k kuna jedva vrijediti do 1000€.
Znam, nazalost
Ali trenutno se sve igre prebacuju na DX10 grafiku, tako da moram imat racunalo spremno za DX10, i da vrti sve naslove bez problema barem jos 2-3 godine.

Citiraj:
Sve u svemu - jadni ti roditelji, ja bi na njihovom mjestu prije poslao razmetnog sina u neki Internat ili radni kamp, a ne tu trošio neke silne pare da bi se on hvalio kako ima najskuplje komponente u računalu...
Koja je korist od ovih glupih komentara?
Neo-ST je offline