Citiraj:
Autor gorluk
A tko ti je molim te rekao da 2x8800GTX SLI ne može raditi na 30" Dellu? Jesi probao?
Odi na Hardforum, tam dosta ljudi ima upravo takav setup.
|
Nisi me shvatio, nije pitanje 2x8800gtx nego IGRE ne podrzavaju takvu rezoluciju. Znas ono, kad udjes u graphic options, pa resolution, pa tamo vidis da je max. 1900x1200, onda se razocaras, i tako... Tako da bi vecina igara radila na pola ekrana, ostalo bi bile "crne linije"
Citiraj:
Autor gorluk
Uostalom roditelji su ti bogati, kupit će 2x 9800GTX kad izađe, pa će noviji naslovi opet dobro raditi.
|
Ljubomoran?
Citiraj:
Autor gorluk
OK, ako je tebi draže imati monitor s 1680x1050 (samo za takav monitor ti ne treba 2x8800GTX) i nekakvo "bolje" kućište (samo molim te - koja su to bolja kućišta od Lian Li / Silverstone / Stacker / antec P182?)
|
Nisam rekao da je Silverstone lose kuciste, samo da one modele nema kupit kod nas. Navedenim kucistima nista ne fali, dapace.
Citiraj:
Autor gorluk
Bolje napajanje? žHoćeš reći naspajanje od 1000W koje NIKAD nećeš iksoristiti? Corsair HX 620W je jedno od najboljih napajanja koje možeš uzeti, a pogonit će 2X8800GTX kao od šale.
|
OK, ako ti tako kazes, zato i pitam ovdje
Citiraj:
Autor gorluk
A budući da želiš staviti Extreme procesor - vidi se da neželiš ništa drugo negobacati pare. Ajde molim te odi pogledati kolika je cjenovna razlika između Extreme i E6750, a zatim odi pogledati kolika je razlika u performansama, pa mi reci što si zaključio. Ono - nema gluplje stvari od pljunuti lovu za Extreme, a u isto vrijeme uzeti 22" monitor naspram 30" monitora. To bi mogao učiniti samo kompletni idiot.
|
Evo, upravo si me prosvijelio. Pogledao sam usporedni test procesora u trenutnom broju VIDI-ja i vidim da si u pravu. Quad extreme je bacanje para, a E6750 je dobio "grand prix" nagradu.
Razlika je u nekih 5500kn, dakle - hvala - extreme quad sam odbacio kao opciju
Citiraj:
Autor gorluk
A što se tiče tvojeg "računala ispred vremena" - to je jednako tako idiotski. Stotine i stotine primjera su pokazale kako je nemoguće kupiti "računalo ispred vremena" i to se u pravilu uvijek svodi na prejako računala za trenutne potrebe i preslabo računalo za "buduće" potrebe. A da ne pričam kako će kroz godinu-dvije to računalo od 30k kuna jedva vrijediti do 1000€.
|
Znam, nazalost

Ali trenutno se sve igre prebacuju na DX10 grafiku, tako da moram imat racunalo spremno za DX10, i da vrti sve naslove bez problema barem jos 2-3 godine.
Citiraj:
Autor gorluk
Sve u svemu - jadni ti roditelji, ja bi na njihovom mjestu prije poslao razmetnog sina u neki Internat ili radni kamp, a ne tu trošio neke silne pare da bi se on hvalio kako ima najskuplje komponente u računalu...
|
Koja je korist od ovih glupih komentara?