View Single Post
Staro 08.08.2007., 12:00   #68
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
http://it-infonews.com/article.php?article=288

Znam da je grafička dosta jaka ali kužiš, želim ju ostaviti da mogu i nakon dve godine igrati neku jaču igricu. (inače šta ta kartica ne podržava dx10 ili...? kada kažeš da će uskoro ea izbaciti pa nek misle )

Mislila sam na ova dva rama još nabaciti treći, jedan iz tvojeg prijedloga.

hahaha kaj se tiče pržilice na ovom kompu je koristima vrlo rijetko, osim ak treba nekom spržiti nove goo goo dollse

na anpajanju sam barem išla neš uštediti ko i na kučištu.

stavit ću tu leadtek karticu, hvala i ide se definitvno na wide monitor jer kao što rekoh planiram na tome gledati telku iz kreveta i filmove.

monitor vjerovatno ostaje ovaj, ali kad dođem u dućkas možda se i predomislim samo znam da još moram uštedjeti ili obraditi starce za dodatnih soma kuna
pozz

PS mc_fish hvala na trudu i cijenim svaki komentar od svakoga.
ako idete raditi konfe molim da bude sve iz vemila (osim monitora) jer mi neko to mora i tam složiti u dućkasu.

go go dolzi a?nice nice(iskreno jso od nikog nisam cuo da ih slusaju)
a sad na stvar...mos nekog sa foruma pozvat da ti to slozi jer ovako sparas dost love...u najgorem slucaju cu ja to negdje ugurati u svoj plan ...sto se tice grafe ovaj ati koji sam ti preporucio je dx9...

za dx10 bi uzeo na tvom mjestu

VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD2600XT, 256MB DDR4, DVI, TV 1172 KnLinks

nadalje mislim da nisi vidla moju preporuku pa pogledaj i vidi
-->
Citiraj:
Autor Lucie Pregled postova
hahahah. Cura se zove u biti Lucija, ali tak je stavila nadimak bzvz :P
inače konfa je do 6 soma i neš kusur, dok je monitor 2soma tak da je cijena negdje u okvirima planirane potrošnje za novu makinu.
Čitala sam da će 2009 doći novi OS, windows 7 pa jbg valjda će ova konfa ga moći vrtjeti. ako mi ne vjerujete--> http://it-infonews.com/article.php?article=288

Znam da je grafička dosta jaka ali kužiš, želim ju ostaviti da mogu i nakon dve godine igrati neku jaču igricu. (inače šta ta kartica ne podržava dx10 ili...? kada kažeš da će uskoro ea izbaciti pa nek misle )

Mislila sam na ova dva rama još nabaciti treći, jedan iz tvojeg prijedloga.

hahaha kaj se tiče pržilice na ovom kompu je koristima vrlo rijetko, osim ak treba nekom spržiti nove goo goo dollse

na anpajanju sam barem išla neš uštediti ko i na kučištu.

stavit ću tu leadtek karticu, hvala i ide se definitvno na wide monitor jer kao što rekoh planiram na tome gledati telku iz kreveta i filmove.

monitor vjerovatno ostaje ovaj, ali kad dođem u dućkas možda se i predomislim samo znam da još moram uštedjeti ili obraditi starce za dodatnih soma kuna
pozz

PS mc_fish hvala na trudu i cijenim svaki komentar od svakoga.
ako idete raditi konfe molim da bude sve iz vemila (osim monitora) jer mi neko to mora i tam složiti u dućkasu.

go go dolzi a?nice nice(iskreno jso od nikog nisam cuo da ih slusaju)
a sad na stvar...mos nekog sa foruma pozvat da ti to slozi jer ovako sparas dost love...u najgorem slucaju cu ja to negdje ugurati u svoj plan ...sto se tice grafe ovaj ati koji sam ti preporucio je dx9...

za dx10 bi uzeo na tvom mjestu

VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD2600XT, 256MB DDR4, DVI, TV 1172 KnLinks

nadalje mislim da nisi vidla moju preporuku pa pogledaj i vidi

mc_fish je offline   Reply With Quote