Ehee Gorluče,nije da tražim dlaku u jajetu ali moram ovo primjetiti..

Znam ja da je puno,odnosno malo sati i sve to,ali čovjek je lijepo napisao...opet ne čitaš ili...ili se samo praviš pametan opet..

Aj sori,neću više; znam ja da imaš podeblje znanje o monitorima i sve to,i svaka čast na pisanju podosta informacija,treba i to znati cijeniti.
Ali gledaj pisat vezano uz temu čim više,i da nije stari zavjet debljina u pitanju EFT.
edit : - ovaj smajlij ovdje govori da ti govorim lijepo i u dobroj namjeri,što ti očito nisi razumio,kad se spolovila spominješ...
Isprike na OT.
I da,ja bih uzeo šta je nevedeno,noviji Dell,eventualno Apple,i onda možda onaj Benq ako ima MVA matricu...i to tako po navedenome da je wide i 24" odnosno 23" uz istu radnu površinu...no uzeo bih u obzir i HP LP2465,nije wide ali meni se sviđa,no to je opet subjektivno...
EDIT Ok,ovo sam falio za monitor da nije wide,stvarno mi se tako učinilo (u 5 ujutro)...a nije ni da pratim te monitore,nisu mi najzanimljiviji.
Šta ćemo se prepucavat..?

..aj važi...

ZA IGRANJE = dvije riječi,ne jedna - nebitno...ne čitaš post skroz ili nisi u stanju da ga apsolviraš cijelog/čitaš ga letimično - nebitno...
Ne tražim dlaku,već sugeriram,a tebi se to nije desilo jednom. Da ne pokrećem sad raspravu,ali ono gdje sam "prdekao" si isto uletio o 10-om a ne o temi...
Ovdje je i vezano uz temu,ali opet se "prosipaš ko' đubre po livadi"...ok znaš,i vidim da znaš,super...ali nemoš mi reć da se ne trebaš praviti pametan,nisam ni rekao da trebaš (jer i jesi pametan dečko...),ali ono,svaki puta bibliju tipkaš da pokažeš kako znašš i da uvijek ti u nečemu nađeš smisla za to šta si napisao 3 str. dug post...
Ja sam ti to našao tamo,i sad ovdje još uletio jer me "bode u oči" a ti ne vidiš..?...praviš se blesav..?..e da,pametan,ustvari ne praviš se pametan,nego pokazuješ da jesi.
I tako ono,imaš ti na 100 mjesta takvih stavri,ako ti počnem nabrajat neću do sutra završit i tako...pa ono,ako si dalje za raspravu i prepucavanje,preseli na PM...a ustvari ja unaprijed odustajem,jer znam da si pametniji od mene i da to nema smisla,pa ću popustiti...ovo mi je zadnje,bar ovdje,jer samo zagađujem thread;a što ti radiš na dosta tema i nesvjeno koliko mi se čini...
BTW : Stvarno,ali stvarno! nisam mislio komentirat tvoj post,jer smatram da je moje gore napisano na mjestu; ali kad sam pročitao da "stalno nešto prdekam" , s naglaskom na stalno,i ono o spolovilu...pa morao sam se editirati...
Ja ne prdekam,ja kad mi se ide na wc odem pa serem...ako si to htio reći tako i reci,a nije ni da sam ti srao nešto...kad prepametni ljudi (ne zahebavam te,kažem sam da vidim da si pametan) općenito neznaju prihvatit sugestiju,odmah je to nešto ružno,grozno na njihov račun...