Tema: 24 lcd
View Single Post
Staro 08.08.2007., 09:20   #22
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Ozy Pregled postova
Ehee Gorluče,nije da tražim dlaku u jajetu ali moram ovo primjetiti..
Znam ja da je puno,odnosno malo sati i sve to,ali čovjek je lijepo napisao...opet ne čitaš ili...ili se samo praviš pametan opet..
Aj sori,neću više; znam ja da imaš podeblje znanje o monitorima i sve to,i svaka čast na pisanju podosta informacija,treba i to znati cijeniti.
Ali gledaj pisat vezano uz temu čim više,i da nije stari zavjet debljina u pitanju EFT. edit : - ovaj smajlij ovdje govori da ti govorim lijepo i u dobroj namjeri,što ti očito nisi razumio,kad se spolovila spominješ...

Isprike na OT.

I da,ja bih uzeo šta je nevedeno,noviji Dell,eventualno Apple,i onda možda onaj Benq ako ima MVA matricu...i to tako po navedenome da je wide i 24" odnosno 23" uz istu radnu površinu...no uzeo bih u obzir i HP LP2465,nije wide ali meni se sviđa,no to je opet subjektivno...

EDIT Ok,ovo sam falio za monitor da nije wide,stvarno mi se tako učinilo (u 5 ujutro)...a nije ni da pratim te monitore,nisu mi najzanimljiviji.

Šta ćemo se prepucavat..? ..aj važi...
ZA IGRANJE = dvije riječi,ne jedna - nebitno...ne čitaš post skroz ili nisi u stanju da ga apsolviraš cijelog/čitaš ga letimično - nebitno...
Ne tražim dlaku,već sugeriram,a tebi se to nije desilo jednom. Da ne pokrećem sad raspravu,ali ono gdje sam "prdekao" si isto uletio o 10-om a ne o temi...
Ovdje je i vezano uz temu,ali opet se "prosipaš ko' đubre po livadi"...ok znaš,i vidim da znaš,super...ali nemoš mi reć da se ne trebaš praviti pametan,nisam ni rekao da trebaš (jer i jesi pametan dečko...),ali ono,svaki puta bibliju tipkaš da pokažeš kako znašš i da uvijek ti u nečemu nađeš smisla za to šta si napisao 3 str. dug post...

Ja sam ti to našao tamo,i sad ovdje još uletio jer me "bode u oči" a ti ne vidiš..?...praviš se blesav..?..e da,pametan,ustvari ne praviš se pametan,nego pokazuješ da jesi.

I tako ono,imaš ti na 100 mjesta takvih stavri,ako ti počnem nabrajat neću do sutra završit i tako...pa ono,ako si dalje za raspravu i prepucavanje,preseli na PM...a ustvari ja unaprijed odustajem,jer znam da si pametniji od mene i da to nema smisla,pa ću popustiti...ovo mi je zadnje,bar ovdje,jer samo zagađujem thread;a što ti radiš na dosta tema i nesvjeno koliko mi se čini...

BTW : Stvarno,ali stvarno! nisam mislio komentirat tvoj post,jer smatram da je moje gore napisano na mjestu; ali kad sam pročitao da "stalno nešto prdekam" , s naglaskom na stalno,i ono o spolovilu...pa morao sam se editirati...
Ja ne prdekam,ja kad mi se ide na wc odem pa serem...ako si to htio reći tako i reci,a nije ni da sam ti srao nešto...kad prepametni ljudi (ne zahebavam te,kažem sam da vidim da si pametan) općenito neznaju prihvatit sugestiju,odmah je to nešto ružno,grozno na njihov račun...

ma neeee, ti ne tražiš dlaku u jajetu. božesačuvaj...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F