Tema: 24 lcd
View Single Post
Staro 08.08.2007., 05:32   #20
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp

Ozy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor staza Pregled postova
da ne otvaran novi post,kupujen lcd 24" za igranje pa me zanima sta preporucate,cijena do 7000kn,ja san za sad nasa ovaj DELL 2407WFP u ve-mila za 6.499,00kn
Citiraj:
Autor gorluk Pregled postova
Staza - za koju namjenu kupuješ monitor?
Ehee Gorluče,nije da tražim dlaku u jajetu ali moram ovo primjetiti..
Znam ja da je puno,odnosno malo sati i sve to,ali čovjek je lijepo napisao...opet ne čitaš ili...ili se samo praviš pametan opet..
Aj sori,neću više; znam ja da imaš podeblje znanje o monitorima i sve to,i svaka čast na pisanju podosta informacija,treba i to znati cijeniti.
Ali gledaj pisat vezano uz temu čim više,i da nije stari zavjet debljina u pitanju EFT. edit : - ovaj smajlij ovdje govori da ti govorim lijepo i u dobroj namjeri,što ti očito nisi razumio,kad se spolovila spominješ...

Isprike na OT.

I da,ja bih uzeo šta je nevedeno,noviji Dell,eventualno Apple,i onda možda onaj Benq ako ima MVA matricu...i to tako po navedenome da je wide i 24" odnosno 23" uz istu radnu površinu...no uzeo bih u obzir i HP LP2465,nije wide ali meni se sviđa,no to je opet subjektivno...

EDIT Ok,ovo sam falio za monitor da nije wide,stvarno mi se tako učinilo (u 5 ujutro)...a nije ni da pratim te monitore,nisu mi najzanimljiviji.
Citiraj:
Autor gorluk Pregled postova
OK, promakla mi je jedna riječ u 3:30 ujutro...jesus. Ne znam što drugo činiš nego tražiš dlaku u jajetu.

I btw Ozy - ja se ne trebam "praviti" pametan... (a i ne zna zbog kojeg kur*a ti imaš neki beef samnom? Svako malo nešto prdekaš o mojim postovima...)
Šta ćemo se prepucavat..? ..aj važi...
ZA IGRANJE = dvije riječi,ne jedna - nebitno...ne čitaš post skroz ili nisi u stanju da ga apsolviraš cijelog/čitaš ga letimično - nebitno...
Ne tražim dlaku,već sugeriram,a tebi se to nije desilo jednom. Da ne pokrećem sad raspravu,ali ono gdje sam "prdekao" si isto uletio o 10-om a ne o temi...
Ovdje je i vezano uz temu,ali opet se "prosipaš ko' đubre po livadi"...ok znaš,i vidim da znaš,super...ali nemoš mi reć da se ne trebaš praviti pametan,nisam ni rekao da trebaš (jer i jesi pametan dečko...),ali ono,svaki puta bibliju tipkaš da pokažeš kako znašš i da uvijek ti u nečemu nađeš smisla za to šta si napisao 3 str. dug post...

Ja sam ti to našao tamo,i sad ovdje još uletio jer me "bode u oči" a ti ne vidiš..?...praviš se blesav..?..e da,pametan,ustvari ne praviš se pametan,nego pokazuješ da jesi.

I tako ono,imaš ti na 100 mjesta takvih stavri,ako ti počnem nabrajat neću do sutra završit i tako...pa ono,ako si dalje za raspravu i prepucavanje,preseli na PM...a ustvari ja unaprijed odustajem,jer znam da si pametniji od mene i da to nema smisla,pa ću popustiti...ovo mi je zadnje,bar ovdje,jer samo zagađujem thread;a što ti radiš na dosta tema i nesvjeno koliko mi se čini...

BTW : Stvarno,ali stvarno! nisam mislio komentirat tvoj post,jer smatram da je moje gore napisano na mjestu; ali kad sam pročitao da "stalno nešto prdekam" , s naglaskom na stalno,i ono o spolovilu...pa morao sam se editirati...
Ja ne prdekam,ja kad mi se ide na wc odem pa serem...ako si to htio reći tako i reci,a nije ni da sam ti srao nešto...kad prepametni ljudi (ne zahebavam te,kažem sam da vidim da si pametan) općenito neznaju prihvatit sugestiju,odmah je to nešto ružno,grozno na njihov račun...

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD

Zadnje izmijenjeno od: Ozy. 08.08.2007. u 06:25.
Ozy je offline   Reply With Quote