Evo mene opet i imam neka pitanjaca
Ako bog da, za par dana ću imati dovoljno love da kupim pojačalo i napajanje.
1. Pojačalo bi bilo gore navedeno Magantovo, a za napajanje sam mislio NEON PL-TREGN, 450W (HG-spot 160kn). Je to dosta ili da idem na još više? Dosta je jeftino pa sam mislio njega. Malo mi je problem nabavit onaj Smartbox jer ga nisam našao u Puli. Ako ne taj NEON, bi Codegen 480W (ve-mil, 230kn) to mogao goniti? Ili možda Mode Com FEEL II 500W?
2. Ako sam dobro skužio, povadimo sve žice osim crnih. žutih i zelene. Treba li nam ta zelena ako napajanje već ima prekidač? Ako ne, da i nju maknemo? Šta onda sa onom crnom viška?
3.
Citiraj:
Pojačalo na sebi ima oznake +. GND i
RMT ili REMOTE. RMT i + kratko spojimo, žute žice dovodimo na + a crne na GND.
|
Kako misliš kratko spojiti + i RMT (nemam blage o spajanju žica, treba da naučim

)? Šta samo spojiti žicom RMT i žute žice? Te žice od napajanja, se one leme na pojačalo ili?
4. Šta mora biti izvor zvuka? Može li i mp3/DVD player, linija s pasivnim izlazima i sl.? Ako je linija s pasivnim izlazima, mogu li na njoj pojačavati zvuk suba ili treba petljati po pojačalu? Recimo da ja onaj GAIN stavim na max, a spojeno je na liniju. Kad ja pojačam sa linije to će pojačati i sub, a kad smanjim, smanjit će se i sub?
5. Kojim kabelima se to spaja? Na sub-u imam kleme koje nije bed pretvoriti u banane ili cinch. Kakve ulaze i izlaze ima to pojačalo? Linija ima izlaz preko cincha. Je li i pojačalo ima ulaz sa cinchevima ili ću morati malo prtljati po tome? Za sub, ću morati prebacivati goli kabel na bananu ili cinch ili i pojačalo ima kleme?
Molim vas da mi odgovorite na svako pitanje ako znate ali sa što manje "stranih" riječi