Citiraj:
Autor jedan.tamo
e točno takve komentare treba, trebam vise gledišta..... a kakvo je stanje s servisom za recimo lenovo r61? ali bi radje da mi nije potreban
ali opet, DELL ima 36mjeseci, a Lenovo 12mj
|
što se tiče da li ti bude potreban ili ne... pa recimo da su u pravilu sa kvalitetnijim serijama i brandovima puno veče šanse da ti neče trebat, ali masovnost proizvodnje je (nažalost) donesla svoje i realno gledano uz dobar proizvod uvjek ti je još bitniji kvalitetan servis (ja sam samo realan, iako su kvarovi ispod 10% ja uvjek gledam najlošiju situaciju), a ne netko tko če te zavlačit 20-30 dana i ništa ne napravit.
recimo zamisli si da kupiš Sony laptop pa ako nešto ode treba bar 20 dana da se vrati iz Beča ili gdje je več prvi servis...
jamstvo se uvjek može dokupiti prije isteka originalnog i vjeruj mi komercialni razlozi su jedini zašto R61 ima 12mj. a T serija 36.mj. Razlike u kvaliteti nema po pitanju dugotrajnosti.
Lenovo ima u ZG 6-7 ovlaštenih servisa a uz to u svako regiji hrvatske još bar jedan pošto je IBM-ova servisna mreža (nadopunjena sa novim Lenovo servisima) zadužena za servisiranje. Uz to jamstvo ti vrijedi bilo gdje u svijetu.
koliko sam upučen u Dell, postoje svega 2 servisa u HR koja se nalaze u ZG i vezani su za distributera (uvoznika). Znači preko koga je lap došao kod njega je servis i iskreno ja nebi volio biti osuđen na samo jedan servis i dobru volju i stručnost jednog servisera. Jedno su mali ovlašteni servisi koji djeluju nezavisno, a drugo je prava organizirana servisna mreža