Tema: hgspot mafia
View Single Post
Staro 06.08.2007., 09:19   #31
Kvaka22
Registered abuser
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Imao reklamaciju kod njih... 1800 i nesto sitno kuna. Kazem liku da mi onda da graficku, rame i jos nesto (ne mogu se sjetiti sto) u tom cjenovnom rangu, i ostalo je jos dvije kune koje sam im ostavio.

Dolazim sutra u HG po to troje, jer jucer nije bilo graficke. Lik mi uredno kaze: "Ostat ces bez one trece stvari, a ako hoces i rame i graficku, moras nadoplatiti jos 50Kn... Cisto hladno.

Kako sam popizdio, liku kazem da malo pogleda pravilnik i da me ne zaj*bava, jer sam graficku narucio po jucerasnjoj, akcijskoj cijeni. Danas nije na akciji i to nije moj problem...

Onda je kolega izasao iz servisa i uz smjesak od uha do uha uzeo ponudu i pokazao ovom mamlazu sto pise na dnu: "Ponuda vrijedi 24 sata" i tako da sam ja dobio i rame i graficku i ono trece, a lik osto ko popisan.

Sad zamislite koliko ljudi je platilo tih "dodatnih" 50Kn? Kad sam kasnije pricao s tim kolegom, rekao mi je kad se pravi obracun, da bi se tih 50 Kn pokazalo kao visak u kasi, te da to ide trgovcu u dzep... Sad ti misli koliko u nekom prometnijem HG-u imaju takvih ljudi na DAN, a koliko tek na mjesec? Trgovac si tako uredno moze dici lijepu paru...
Kvaka22 je offline   Reply With Quote