Citiraj:
Autor dzajko-solin
Da se ubacim u temu zanima me dali tko ima iskustva s LG L194WT u ve-mila je na akciji pa me zanimaju mišljenja (1,359kn)
|
Evo ja sam se prije jedno mjesec dana šetao kroz ve-mil na vrbanima i kod blagajne sam ugledao hrpu naslaganih monitora u kutijama a iznad njih natpis. 2000:1 dvi 1350kn. Rekoh idem pogledat kakav je to monitor. Uputio sam se do police gdje je bilo desetak raznoraznih modela a među njima i dotični LG, svi su bili uključeni i prikazivali isto-nekakav tekst na bijeloj površini. na prvi pogled mi se učinilo-ma sve je to isti jarac. Trenutak kasnije sam se sageo privezati pertlu i kad sam podigao pogled ostao sam zaprepašten, na svim monitorima je bio i dalje bijeli prikaz sa laganom degradacijom u sivu samo je na tom LG-ju slika bila tamno siva/crna!. Taj monitor užasno gubi na svijetlini već pri maloj promjeni kuta gledanja, ili barem taj dotični primjerak.
Esad neznam jel tada "na akciji" bio baš taj model ili neki drugi ali ako budeš kupovao obavezno prije isprobaj, jer ono kaj sam ja vidio je živo groblje