Tema: Ribolov
View Single Post
Staro 05.08.2007., 14:00   #27
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor eN-Ge sila Pregled postova
tako je. samo budi primjer drugima
jos nan reci da radis na crno, neplacas porez,rezije i komunaliju a usput koristis false win

pa sta mu je dat 100kn za dozvolu i netreba pazit i bojat se kad ce proc kad nece proc.

PS neka te samo jedan put uvatu s puskon da imas neku ribu zasticenu zakonon (ispod dopustene velicine) pa ce ti bit zal sta nisi svake godine uzima ne jednu nego dvi dozvole u slucaju da jednu izgubis)
puno ih se zahebalo...mašale
hmm, dozvola i nije bas 100kn vec 400 kolko se ja sican al nema veze...ugl, ako se stvarno cesto ide u ribolov svakako je dobro imat dozvolu, al ja se time nikad nisam profeionalno bavio, uzeo sam je jednu godinu kad sam uzeo novu pusku i pentu za brod pa sam imao planove obic pol jadrana u potrazi za ribicama, naravno dalje od Braca, Dugog Rata i Baske i nisam stigao, sada, ima puno ljudi koji uzmu dozvolu a zarone 5 puta godisnje i ubiju 2 špara i 3 pirke, tata kupio pusku jel pa Bobe mora ucit kako se drzi i sl, a dobar broj njih koji zive od toga a ne znaju ni sta je dozvola, tako da i ja osobno za ovo malo sta sada ronim nikad vise nebi uzeo dozvolu

btw vidim da se puske spominju, imam Omer karbonsku sa 2 lastrika, trebao sam 2 miseca ic u teretanu da bi je mogao navuc do zadnjeg stupnja

bobe je offline   Reply With Quote