Ok Domy,tnx.

Znam kako se flesha jer nisam to jednom radio;ali ovdje mi naprosto izbacilo tu glupost nakon šta sam mislio da je već flash-an bios i gotovo...

Inače sve sam i napravio kako si rekao,jedino je ime preuzeto onako sa weba,a sad dali je 8,9,10 slova...neznam..

A on sam prepozna i ime datoteke i sve i ja samo lupim enter i opet enter za flash...
@Stef & Momir : Ma i ja znam da treba nakon OC-anja da je Link čim bliže 1000mhz;ali ako malo i prelazi nije bed;dakle Stef meni sa ovih +80mhz radi ok na 1080mhz...

A inače ako stavim na recimo 600mhz (x3 multy) dobijem da mi sa FSB 267mhz,HT Link iznosi nekih 801Mhz...i sad na šta memoriju da stavim osim na 400 ili 533;već sa 667 divisor-om mi mema prelazi 800mhz,tako da to ne radi onda garant,ili nisam u pravu,da probam..?
A za voltaže...ma nek budu i dirane,makar CPU i RAM,samo da ja skužim koji je def. ploči za RAM,odnosno koji je minimum...NB/SB voltaže i ne diram.
Iako i da pustim sve voltaže na Auto bi radilo sa nekim normalnim OC-om vjerojatno...
@Vuco - tnx na pojašnjenju. Znači mogu taj HT Link Width da pustim i na Auto...ili na 16 da ga stavim i amen..?

A što se tiče tog napona za memoriju ne mogu doći na točan odgovor,jednostavno ne mogu...
Pa i za ddr1 sve ploče daju 2.6 volta,a def. voltaža je valjda 2.5 volta...

A za ddr2 nigdje nisam tako nešto pročitao..neznam. Everest mi ne čita,bash kao ni SmartGuardian (šta u Everestu i ima za vDimmm napon..?) ; pa se vodim ovim ET5...ali opet ako čita za Auto 1.8V a za +0.2 čita 1.9 i za +0.3 čita 2.0V;onda je valjda logično da je osnovna postavka 1.7 volta,bez obzira šta se nigdje ne spominje...

Očitanja ET mogu bit i netočna,ali nebi onda bila ovako konzistentna u toj "netočnosti"...