Tema: LCD 22''
View Single Post
Staro 04.08.2007., 03:49   #10
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Koljite me, ali za NEC nisam jos cuo... Moja greska.
Klat ćemo te

Nisi čuo za taj model ili NEC kao proizvođača uopće?

Naime NEC trenutno proizvodi najbolje monitore na tržištu, bili oni consumer modeli, ili pak monitori za profesionalce (prvenstveno grafiku / prepress / obradu fotografija - to su modeli serije xx90UXi). (i nemojte mi sad uletat s EIZO-m - da, Eizo također proizvodi top monitore, sam vrh svjetske punude, ukoliko gledamo njihovu CG ili CE seriju namijenjenu profesionalcima, no trenutno ih NEC šiša u tom segmentu, pogotovo s najnovijim 26" modelom - NEC 2690WUXi). Naravno, i NEC i Eizo imaju modela koji nisu ništa posebno (u biti se uopće ne isplati kupovati npr. Eizo consumer modele - oni su jednostavno preplaćeni za to što nude - kod Eizo treba gledati samo njihovu "pro" liniju, a i u tom slučaju je ionako bolje uzeti NEC).

Što se pak tiče tvoje opaske da su "Dell" monitori odlični - ne treba se generalizirati, ima i slabih Dell monitora, a i neki njihovi glavni modeli imaju puno boljki (čitaj xx07(W)FP linija). Kod Della ima nekoliko ok consumer modela i to je to (no u usporedbi s dosta proizvođača njihovi monitori jesu bolji, no ih ne bih okarakterizirao kao "odlične").
gorluk je offline   Reply With Quote