@ svi u threadu

neda mi se svakom posebno odgovarat,a nisam bio bas online zadnjih par dana iz ocitog razloga
Sto se tice PNF-a ima garanciju i nema govora o kupnji novog.Cim ulovim vremena idem ovog reklamirat.Do sad me je sluzio izvrsno i jedva cekam da iscupam van ovaj MS pro 550W kaj sam "posudio" na poslu jer se ocigledno muci s mojom konfom i malo me cak frka da on ne crkne.Vidio sam da se vode neke polemike o MS,Smartbox i Codegen napajanjima.Ovaj gorespomenuti codegen 400w imam tu na stolu doma.S njim mi se konfa nece ni pokrenut,presmjesno.MS od 550W izgleda ko polu oke napajanje al je skoro upola laksi od PNF-a (a codegen je ko perce naspram oba) i laganini mu osciliraju naponi pri opterecenju.Npr +12V padne na 11.20V i sl,a moja konfa i nije neki potrosac.Od smartbox-a do sad sve kaj sam vidio izgleda kao nesto sto se nebi uopce smijelo prodavati (trebalo bi izmislit neki zakon o minimalnoj kvaliteti proizvoda tako da se ovakvav kvazi hardveraj nemoze uvest).Do sad sam promjenio od JNC-a (prvi komp i prvo napajanje....ofkors jednog dana je JNC napravio masovno ubojstvo unutar kucista

,2 prezivjela:ram i proc) pa do par Enermax-a i sad Fortron.Razlika izmedu ovih wannabe napajanja i brand PSU je nebo i zemlja i IMHO vrijede svake lipe.2 Enermax-a su ziva vec preko par godina i rade savrseno,a jedan je poginuo od moje ruke nesretnim slucajem

i nikad nikakvih nestabilnosti ni problema.Tako da ove price sa smartbox-om i nezahtjevnim korsinicima mi nemaju smisla jer razlika izmedu PNF-a 350w i nekog jeftilen napajanja je 100kn a brand entry level napajanje u vecini slucajeva odere 500w+ no name napajanja.BTW 2 takva ista sam ugradio frendu i curi u c2d strojeve i rade kao urice.Pogotovo frendov: x1950gt,2gb ram,e4300 P5B i neki med OC.Malo sam pratio voltaze i tamo i sve radi bez problema.Cak se ni tamo PNF 400w ne grije nista vise nego kod mene i pritom je jako tih.