Citiraj:
Autor LIB
Razmisljam o kupnji zvučnika za PC, BOSE Companion 3, cca. 2300kn
Pa me zanima jel mogu nac bolji 2.1 sistem sa isto takvim dobrim izgledom, stilom i naravno zvukom...
Iako sam cuo da ovi BOSE zvucnici i nemaju bas najbolji zvuk, jel to istina?
Jel se na kraju ipak isplati dat tolke pare za ove zvučnike, uzimajuci u obzir njihov zvuk, kvalitetu, izgled, pa na kraju i marku ili ipak ne? Jel postoji kakva lako nabavljiva konkurencija slicne cijene u HR?
Unaprijed se zahvaljujem
|
Da imaju "točan" zvuk kak bi reko moj kolega, nemaju...
Ili ti se sviđa, ili ne, ali da su zvučnici koji su cjenjeni kod zahtjevnih slušača...definitivno nisu.
Odluka izbora kupnje bi još bila na mjestu kad bi cijena bila barem malo korektnija...je da su drukčiji, ali ne zaslužuju 100-150% veću cijenu od konkurencije u koju bih svrstao z2300 ili creative 250D. Nekih 30-50% viša cijena još je prihvatljiva, ali bezobrazno visoka cijena je uglavnom radi imena, tzv. "nove tehnologije" i marketinga. Npr. dodatni satelit ne možeš kupit ako ne dokažeš serijskim brojem posjedovanje ostatka sustava.
Čim je pitanje "za računalo", mislim da bih se odlučio na kupovinu, jer će reproducirati uglavnom okljaštrene formate pa ih "boseov zvuk" može uljepšati, ali za sistem cd player + pojačalo nikad ne bih izabrao bose.
Najbolje da poslušaš i odlučiš sam, i dakako, usporedi s onim što možeš dobiti za te novce, ili s konkurentnim proizvodima.