02.08.2007., 18:52
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor Mladenxy
Osobno imam smartbox 500 w i komp mi bez ikakvog mog straha radi cijelo ljeto.Npaja x2 3800,2 gb rama,nforce 4,7900 gs,dvdrw,250 gb hdd,tv kartica,audio kartica,neonke,dodatni ventovi.
To mi je vec drugo,prvo prodao zajedno sa kompom.Ugradio sam ga šogiju u njegov komp slične snage.Nikada nikakvih problema.Ni jedan jedini restart sam od sebe,ni jedan jedini bsod,tiho(12 cm vent).
Nisam vidio da ikad itko preporuči na ovome forumu barem kao jeftinu verziju (200 kn )nezahtjevnim korisnicima,tj. onima koji ne klokaju komp extremno.
Znam da će sada biti drvlje i kamenje po meni,ali morao sam si olakšati dšu.Najte zameriti.
Svima  .
|
to napajanje od 500W(smartbox) isporučuje(prema bugovom testu napajanja) nekih 100-150W na 12V što je premalo
a što se tiče rikavanja komponenti, govori se da komponente najviše rikavaju ljeti, ali ne toliko zbog temperature već zbog raznih oscilacija napona uvjetovanih većom potrošnjoom el. energije i čestim uključivanjem/isključivanjem klima uređaja. Najviše su na udaru HDD-ovi, a i prije nekoliko godina IBM je ispitao situaciju zašto rikavaju toliko HDD-ovi, a odgovor je bio loš napon iz utičnice
a kak je tek kod nas hrvata
svi po UPS 
|
|
|