Citiraj:
Autor burner
Imadoh 3 modela (iP3000 (2x), iP4200 i iP4300 (2x)) i sva tri su dotukle loše tinte. Glava je kod iP4300 otišla u rekordnom roku, a garancija, naravno, ne dolazi u obzir nakon što dopuniš boje.
@ p3ro: Ako se odlučiš za Pixmu, dobro pazi kakve tinte sipaš.
|
imam iP4000 otkad je predstavljen, promijenio 3 seta spremnika jer su se spuzvice raspale od refillanja (citaj: minimalno 6 refilla po spremniku). dosad nikakvih problema, osim sto je imao jednom waste ink tank full, to se jednostavno rijesi (softverski, s tim da sam ja i printer rastavio i otusirao)..
Citiraj:
Autor Nammoth
Sto se tice hpovih pisaca probaj izbjegavati sve koje koriste hp 21 i 22 tinte. Premalog su kapaciteta i u vecini slucajeva ih mozes nadopunjavati samo jednom. Najbolje bi bilo ako nadjes pisac koji koristi HP 45 i 78 tinte. Lako se nadopunjavaju, a i postoje zamjenske koje su skoro duplo jeftinijie. Definitivno dobar izbor ako ne printas bas tako cesto, ali bi htio da tinta ipak potraje.
|
jako tesko ce nac pisac koji koristi 45 i 78... ako ne uspije nac, neka pogleda one koji koriste 56 i 57 (19mL crna, oko 15mL color)...
svakako izbjegavati HP sa 33x spremnicima, jer imaju 5mL crne i 8mL colora...