View Single Post
Staro 02.08.2007., 16:30   #11
Locutus of Borg
Premium

Locutus of Borg's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor burner Pregled postova
Imadoh 3 modela (iP3000 (2x), iP4200 i iP4300 (2x)) i sva tri su dotukle loše tinte. Glava je kod iP4300 otišla u rekordnom roku, a garancija, naravno, ne dolazi u obzir nakon što dopuniš boje.
@ p3ro: Ako se odlučiš za Pixmu, dobro pazi kakve tinte sipaš.
imam iP4000 otkad je predstavljen, promijenio 3 seta spremnika jer su se spuzvice raspale od refillanja (citaj: minimalno 6 refilla po spremniku). dosad nikakvih problema, osim sto je imao jednom waste ink tank full, to se jednostavno rijesi (softverski, s tim da sam ja i printer rastavio i otusirao)..

Citiraj:
Autor Nammoth Pregled postova
Sto se tice hpovih pisaca probaj izbjegavati sve koje koriste hp 21 i 22 tinte. Premalog su kapaciteta i u vecini slucajeva ih mozes nadopunjavati samo jednom. Najbolje bi bilo ako nadjes pisac koji koristi HP 45 i 78 tinte. Lako se nadopunjavaju, a i postoje zamjenske koje su skoro duplo jeftinijie. Definitivno dobar izbor ako ne printas bas tako cesto, ali bi htio da tinta ipak potraje.
jako tesko ce nac pisac koji koristi 45 i 78... ako ne uspije nac, neka pogleda one koji koriste 56 i 57 (19mL crna, oko 15mL color)...
svakako izbjegavati HP sa 33x spremnicima, jer imaju 5mL crne i 8mL colora...
Locutus of Borg je offline   Reply With Quote