Citiraj:
Autor gorluk
Gle, po onome što pišeš se vidi da baš ne znaš što govoriš. Ja nikako ne mogu vjerovati da netko tko se profesionalno bavi webom govori za HTML da je programski jezik, koristi izraze poput "programiranje weba" i slično. A to što kažeš da su HTML i CSS za malu djecu - ono, najžešći LOL. CSS je ultra moćan alat u rukama dizajnera / web developera, i mogu si misliti na što liče ti profesionalni "webovi" koje ti "programiraš".
Sorry, ali po onome što pišeš, kako pišeš i što preporučuješ jednostavno ne mogu vjerovati da se profesionalno baviš "programiranjem weba".
|
Gle ja sam ovu temu namjenio amaterima. Ali ako cemo si govriti istinu css je zbilja mocan i njime se mogu raditi sjane stvari. Ali kad bis radio webove za velike firme koje mjenjaju njihov web svaki dan vidio bi da html i css ne odgovaraju za to. Te da je puno bolje korsiti PHP ili asp ili asp.net ili bilo koji serverski jezik koji je lako odrzavati. A kaj se tice toga da sam nazvao html programski jezik sory to je potpuno krivo. I ja sam glup kad to radim a znam da to nije istina. Ali znaj ti isto da ja nisam programer u firmi nego dizajner pa si mogu priustiti glupe for kao sta je ta.