View Single Post
Staro 01.08.2007., 16:01   #29
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Ma jasno, na ovom forumu su većina ljudi gameri, barem se meni tako čini. Čak i da nisu, uvijek se slaže komp sa optimalnim komponentama za svoju namjenu. Recimo ako je netko gamer, nema potrebe za iznimno jakim quad core cpu-om ako će staviti slabu grafu i malo rama. Sa druge strane sam znao viđati ljude da kupuju "bolju grafičku" jer im treba za video montažu.
Usko grlo današnjih pc-a su hard diskovi (barem dok ne zažive solid state), uzalud nam sve ostalo kad se sve tako sporo učitava. Zatim sabirnice na višeprocesorskim sustavima, pa memorija... A o zaostatku software-a ne bih.
točno to.
Prošli tjedan dok smo slagali ja i frend dualcore AMD 4600, 2gige rama i 8800gtx,
i sve je ok slozeno sustav radi ko podmazan,
i onda stavis DVD u dvdrom.
I cekas.
I cekas.
I onda tih 15sec dok ga on ne ocita SVE OSTALO MORA ZABLOKIRAT ko da ima proc od 133 mhz i 2mb RAM-a, e pa ***eš onda dualkor kad te ovak nešt sitno (dvd/cd) može s***at tolko.
Inače ja znam nekad puštat muziku glasno i onda ako npr imam otvoren nero jer zelim sprzit CD dok muzika radi, stavim cd unutra i dok ga Nero ocitava SVE mi zabrejka na ljepih 15sec, muzika stane, mis ne reagira, komp mrtav.
Zbog yebene analogne tehnologije, sto mi onda vrijedi dualcore,quad core, šžmžz core ako i danas moram gledat isti bug koji nije popravljen od kad se na istom mjestu nalazio proc sa 233mhz a ne A64 4600 x2.