Ovakooooo...

Složio ploču i sve,hlađenje po uzoru na kolegu Mo(j)mira..

Dakle HR-05 i na SB zalman ZM-NB47J. Izgleda super,hladi još bolje.

Nikakvi ventovi na tome,samo prozračno kućište.
Ploča ima nekih mana,pa da odmah nabrojim šta mi se ne sviđa :
- 4 a ne recimo 6 sata konektora
- 1 ide kanal,klasika danas...
- bios...jako veselo,pokazivanje napona ok ; VCore - ok, DDR2 1.8V - ok...a nigdje vrijednosti

To mi se jako ne sviđa šta nema toga u biosu...
Prednosti :
- prilično dobar layout
- zamjensko hlađenje (kod nekih,uključujući mene

) drži ploču hladnommm

- OC...
E sad,pošto mi se winsi raspadaju sami po sebi,već sam na njima pomjenjao hardwera;a sad čim sam išao proc stavit na 2500 i kusur,winsi su stabilni ko čiča tomina koliba...

Jednostavno sve sam podesio ok,ali nedaju winsi,moram stavit nove i amen...iako su driveri lijepo instalirani i sve prepoznato od prve.
Eh da,ovdje molim Momira i one koji su već ušicali ploču;da malo stave svoje postavke biosa u par SS-ova,te također da pomažu nama novima u OC-anju sa istom.
Prva stvar koja me recimo zanima;je kad je PCI-E freq. kad je na Auto,dali se i onda diže sa FSB-om,ili to samo kad ju dižem manuelno...naime nisam htio ništa riskirat kad sam dizao fsb,pa sam ja to manuelno posatvio na 100mhz.
I tako,ima još toga,ali sav sam ko' krepana mačka,bash ko' ona šta su ej oni "psi odmetnici" neko veče na Mlaci raskomadali...Strava u ulici Industrijskoj..

Tako da sutra nastavljam sa pitanjima i odgovorima,te možda odmah stavim i neke slikice,ili kad već stignem.