01.08.2007., 00:24
|
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Autor windfucker
Evo vratio se sa "inicijacije"-ekipa je O.K.
No,imao sam i "drugu inicijaciju".Daklem...
Vjerovatno su vas,barem jedanput(da jedanput?!) u životu legitimirali policajci.No,da vas legitimiraju dva puta u samo 10 min.?! Nisu ni mene. Do maloprije. A meni osobna u izradi,da stvar bude potpuna.I taman jednome objasnim zašto idem u G.gr.,a ne u D.gr.,kako mi stoji na staroj osobnoj(tu sam mu bio izrazito sumnjiv),prepoznam ga,jer mi je radio uviđaj na prošlogodišnjoj prometnoj,on se sjeti,i nekako me ostavi na miru.Dakle,jedva se riješim prvoga-eto iza ugla drugi.Naravno,preslikana procedura,sa tim da je ovome drugome bilo još čudnije jer idem u stan kod-punice.Tu sam,iz sumnjivoga,lagano prešao u-osumnjičenoga  Baš se riješim,na jedno večer,da nisam kod žene na "informativnom razgovoru",kad u zamjenu dobijem - dva,jednako kvalitetna. Neopozivi zaključak:Bog je žena.Baš kao i načelnik(ca) policije.Amen.
Uffffff...e,šta se meni sve neće pod stare dane...nije noć bez vjetra za WF.Definitivno nije  .
|
Nista neobicno. Nas su u manje od 5 minuta 3 puta zaustavljali u Doboju (dosta manji grad od Osijeka). Izlazili iz kafica (odma na vratima zasjeda), iza prvog ugla (10m od vrata kafica) druga zasjeda, 15m sledeci ugao treci put. Kad su nas treci put zaustavili prvo smo ih pitali da nije rijec o skrivenoj kameri zbog cega smo zamalo zavrsili u stanici na "informativnom" razgovoru.
A sad OnT. Vidim fino vama bude na tim sastancima, cuga, druzenje, ovo, ono,..... Nesto kontam : "eto i mene tamo na sastanku cim polozim vozacki".
|