View Single Post
Staro 31.07.2007., 16:20   #141
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Mislis da ces u IT-u doci do posla od bitno preko 10kkn preko noci? Neces. Isto je i s gornjim primjerima, treba duze vrijeme za doci do takve pozicije. Ja sam krenuo s 200 DEM place ('92.), ne smijem reci kolika mi je danas, ali sam zadovoljan.
Znam da neću...

Ja niti ne očekujem 20k kn plaće a juče sam s faksa izašao ali bi bilo ljepo da čovjek ima perspektivu da jednom tako nešto dobiva, ali sami smo si krivi što puštamo da nas voze žedne preko vode...

Inače da se mene pita informatički poslovi se i trebaju naplaćivati kolko s enaplaćuju i više, pa i u fušu, svaki posao vrijedi onoliko koliko je neko spreman za njega platiti...

Citiraj:
Isto tako, jos nisam cuo privatnika da se buni.
Misliš medicinskog privatnika? Slušao si na krivom mjestu ja sam ih čuo dosta koji se bune, ali uglavnom neporpavdano...

Samo je caka što za otvorit nekaj privatno svoje opet trebaš love da si središ prostor itd a kod nas je nemoguće dobit normalan kredit, tj u prijevodu prvo jedno 15g crnčiš za ono kaj ti daju i stežeš kajš a onda tek možeš razmišljati da nešto svoje uopće pokreneš...

Citiraj:
I istina, malo smo zabrazdili...
Malo puno...