Prvo-lijepo molim da se malo pripazi na jezičinu i vrijeđanje-jer više neću upozoravati.
Drugo-VEĆINA na ovom threadu govori o fušu poslje posla, zato nemojte baljezgati koliko dobivate na poslu gdje radite 8 sati za plaću, staž i zdravstveno ili o nekom tko isto tako radi u firmi i ima toliku-i-toliku satnicu...
Ljudi koji imaju familiju i rade to NAKON svog radnog vremena, malo više cijene svoj rad.
Neće nitko rintat od-do i nakon posla nekom instalirat OS i hrpetinu programa, potrošit sve skupa sa dolaskom i odlaskom barem 5 sati i naplatit 100 kuna.
BladeRunner je još mlad i baš me zanima koliko će cijeniti svoje vrijeme kad će doći sa posla i pogledati ženu kojoj dva zlikovca vise sa sise, kutiju sa neplaćenim računima, ručak koji se ohladio....baš me zanima kako će joj reći da ide nekam i da se vraća oko 23.00 sa sto kuna (ako) u džepu...
Ili netko tko navodno "rinta" noćnu za 500 kuna...živo me zanima koliko će on cijeniti svoje vrijeme ako će potrošiti 5 sati nakon smjene nekom instaliravajući OS i programe...pa tako svaki drugi dan...
Drug Gnomiša vam je lijepo rekao-jedno je život kod staraca ili rad u firmi, sasvim drugo je kad moraš sam financirati sve.
Onda se malo drugačije gleda na to.