View Single Post
Staro 31.07.2007., 15:08   #110
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Mislim da sve trpate u istu kosaru. Nije isto dali si zavrsio fakultet, dali si doktorirao, da li si zavrsio srednju ili samo osnovnu. Ja mislim da ako si zavrsio fakultet ne znaci da si pobrao svu pamet svijeta, ne znaci da si pametniji od tipa koji ima 30god radnog iskustva u toj struci ali nema fax,nego jednostavno imas dobre predispozicije da nades dobar posao uz dosta truda,napora,jos ucenja i malo srece. Nije isti posao sjediti u uredu projektirati nesto i, pretovariti kamion od 15 tona,ali o tome treba razmisljati na vrijeme, i ne mozemo to stavljati u isti kos. Stvar je odgovornosti,veca odgovornost vise para i obrnuto. I ja sam radio u skladistu, pa nosio namjestaj pa skuzio da necu to cijeli zivot jer ne zelim i vrijedim vise od toga, pa sada sjedim u uredu na 20 sutpnjeva dok je vani 40 i uzivam, ali kada sam radio za 15kn po satu nisam gundao nego sam radio...i kopkao dalje...
I to sta drugi ljudi nemaju posla kakve to veze ima sa mnom!??! Bas nikakve...zar ako ljudi u Africi gladuju ja moram biti sretan sa fetom kruha dnevno? Mogu ih zaliti i pomoci im,ali ne moram i ja to trpiti...
Dok sam radio namjestaj par puta nam je trebala pomoc subotom,ali nema sanse da ikoga nades subotom da ce ti ici raditi,zvali pitali molili davali duplo,ali svi kazu imam vec dogovoreno(citaj neda mu se i sl). Posla ima samo je cinjenica da nasi ljudi bas i ne zele raditi.