View Single Post
Staro 31.07.2007., 15:02   #109
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Nemožeš biti loš ako se svaki dan izmučiš da nemožeš stajat,a to što se taj posao ne cijeni koliko bi trebao kao i većina poslova to je problem države..
ne, to nije problem države. država ne regulira tržišnu cijenu radnog sata vodoinstalatera, kao što ju regulira u slučaju pšenice, mlijeka, itd. tržište regulira cijenu radnog sata. jedini moguć zaključak koji mogu izvući je da tvoj frend nije dovoljno dobar vodoinstalater, jer ja još nisam naišao na vodoinstalatera koji će mi naplatiti 24kn/h.
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
I tih 40kn po satu,tj 500kn po dežurstvu mislim da to ide direktno na ruke..
ništa nikada nije na ruke, odnosno netko uvijek mora platiti državi. 500kn/12h noćne smjene - no thanks. zbog te noćne, sljedeći dan ne mogu zaraditi jer moram spavati, a još k tome se odričem kvalitetno provedenog vremena s bližnjima, svog dnevnog odmora, itd. btw, tvoji mi komentari zvuče kao da nemaš pojma o čemu pričaš. probaj si izračunati koliko želiš raditi i koliko novca ti je potrebno da bi imao sve što trebaš/želiš. pa onda reci kako rad za <200kn/h može biti isplativ.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote