samo net ne radi. Velim javlja mi da je nasao router (postavio sam ga prema uputama s ovog neta, jos jedanput putem korisnicke sluzbe, router je namjesten na DHCP i otvoren je, nema firewall zastitu..mislim namjesten je po knjizici koju sam dobio s njim. Na pc-u sve normalno radi. Na lapu mi cim ukljucim wlan karticu (gumbom na laptopu) i idem na pretrazivanje wlan mreza nade moj d-link i kad kliknem na connect me spoji. Pise connected i connectivity excellent. Nekih par paketa primi (izmedu 50-80 a posalje oko 3000-4000 ). Al bilo koji browser upalim ne radi net. Zvao sluzbu za korisnike i namjestio sam tcp/ip (znaci dns-ove) kak mi je rekel. Ne radi ni tak ni ako ostavim te postavke za wlan network connection na obtain ip adress automaticly. Onda mi je rekao da probam reinstalirati drajvere..probao i to, na netu nema novijih od ovih koje iam gore, al sam ih svejedno probal instalirat. ne radi. O cemu se radi? Wlan kartica ocito radi..ili??
a kaj radi ova naredba PING LOCALHOST??
btw. probao se spojit i na drugi router otvoreni i decko koji se spaja na taj sa svojim lapom radi to bez problema i ja se spojim al mi opet browser (net) ne radi...da idem u servis??