Moj najbolji slucaj je da sam uspio izvuci 17"monitor + 500kn, za dva tri sata posla. Instalacija Win-a + par zahtjeva, ali inace sam radio besplatno i tlacio tu ljude i gubio svoje i njihovo vrijeme dok nisam skuzio,da te nitko ne cijeni dok ne naplatis....Ali sada sam od svega odustao od kada sam poceo raditi,jer mi se neda natezati sa ljudima...
da se mene pitaju cijene,ja bi ovako naplatio...
1.Dolazak i otkrivanje "kvara":100kn
2.Samo instalacija Win-a + driveri: 250kn
3.Instalacija Win-a + driveri + net +office+igrice+razna sranja: 400kn
4.Ako mi netko donese to sve kuci instaliram mu sve za 350kn,dok igram neku igru.
5.MOJIM prijateljima besplatno
Pokoji savjet besplatno,cak da se bavim time bi napravio neku skripticu sa par stranica sa savjetima pa ljudima poklonio. Ono savjeti tipa instalacija/deinstalacija i sl. sranja.
Nedavni slucaj: mama se buni da joj masina za sude ne radi kako treba,nesto lupa i tako. Zove tipa, tip dode, okrene botun i masina za cudo radi...kaze 100 kn...smatram da je to ok,covjek je dosao, sa osobnim autom,potrosio benzin,popravio(iako nije nista npravio) i naplatio sto kuna za detekciju kvara i rekao da ako opet nesto ne valja neka ga zovemo jer sada nije nista napravio. Mislim da je to sve u redu...