Meni je najgore kad mi dođe stara i kaže daje rekla nekom članu bliže/daljne familije da ću im ja složit komp, naravno besplatno, što u suradnji s faktorom hercegovačke sklonosti velikim obiteljima rezultira poprilično velikim brojem duša. A naravno nitko ne zna niš o kompovima, al svi vole stajat pored tebe i za svaki klik mišem pitat "A šta si sad napravio"
Ili još bolje, kad mi dođe i kaže da je njoj jednom davno, 80 i neke netko nešto napravio u kući pa da sam ja sad dužan besplatno složit komp. JA sam dužan za ono što je netko pred 20 godina napravio. U kuki krasni.
I još mi je najjači bio slučaj kad je jedan poznanik uredno staroj prigovorio da se kod izračuna nečeg što mu je morala platit za*ebala za jednu fakin kunu (ne lažem, čru stori, gledao je u jednu kunu), a kad sam ja njemu složio komp, uredno se zahvalio i doviđenja.
I da, stara nikad ne zaboravi naglasiti da ne smijem naplatiti jer oni su rodbina i prijatelji
I naravno, nitko ti ne vjeruje da program može biti sasvim funkcionalan iako nema podršku za skinove