View Single Post
Staro 30.07.2007., 22:08   #24
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Avenger Pregled postova
Ma vi ljudi mi idete u p%%%% m%%%%%%%:glavni argument:
I ti malo nama

Citiraj:
1)Glavni argument:kaj ste preglupi da skužite da se je jednako tako sralo po vašem ultrabožanskomsupernadhvaljenomnepodjedivim xp-om dok je bio nov,a i bio je takav!
Briješ, nije se tolko sralo, a i nije bilo moraš jer ću ti ukinut podršku i nećeš moć igrat igre jer nemaš DX10. Niski udarci, prljava igra. Daj molim te pogledaj Acer i Dell, prekinuli su izdavanje Windows Vista OS-a sa svojim prijenosnicima, umjesto ostavili Windows XP i Open-Source Ubuntu. Acer razmišlja o sličnom - a ***iga ak smo mi glupi ko Dell i Acer, ja se ponosim takvom glupošću.

Citiraj:
2)Ne kužite da ako imate dovoljno jak komp i birate između xp-a i viste(naravno obadvoje besplatno ili cr%%%%%%) je isto kao da birate između slabije i jače grafičke a da su po istoj cijeni
Loša paralelka, Vista nije ni po čemu bolja a cijena Buisness verzije je skuplja od licence Windows XP Prof.

Citiraj:
3)problemi sa driverima uopće nisu takvi kojikim ih se prikazuje(ja znam jer imam Vistu)
Pitaj kolege sa X-Fi zvučnim karticama, s tvojom integrušom je sve u redu, r1sp3k+.

Citiraj:
4)kada bi mogao birat da sjednem na dva računala da je ono sa xp-om mrvicu jače,a drugo ima Vistu ja bih izabrao ono sa Vistom,jer je Vista jednostavno omamljujuća(i imam takvu situaciju doma,obadvoje su mrcine i u Lan-u su)!
***ga, ima nas svakakvih, takav odgovor ima i jedna moja kolegica, baš joj je sučelje fensi-šmensi.

Citiraj:
Baš me zanimaju vaši odgovori na 1 i 2 !
Eto kakvi su takvi, ja sumnjam da mogu dobit ban - a ti si blizu
tutix je offline   Reply With Quote