Evo da vam javim što se dogodilo danas u HG-u za onu reklamaciju u mom postu gore za RAM. Nazvao ja njih danas u servis i kažu oni eo stiglo im neš iz ZG(pod to nešt nije ram nego valjd njihova potvrda il šta već). Taj poziv je bio oko 15h danas a servis im radi do 16(tako su rekli) i pito me da mu javim oću sad odma dolazit ili sutra. Ja reko ako odma dođem neću stić do 16h. On reko(Josip) da će reć ovima u trgovini da ću doć po to. Po ISPLATU mi je rečeno. Ja došo malo poslije 16h(servis zatvoren), javim se jednom liku i kaže da taj Josip nije ništa njima reko. Mislim stvarno. Nazove on tog Josipa i on to potvrdi i kaže ovaj da odem ovom drugom, dobit ću isplatu. Ovaj drugi kaže zamijenite za drugi ram. Ja reko pa jel neću dobit isplatu od 608 kn(rečeno mi je tako)a on kaže "Ne, mi to ne radimo" a već sam kolko puta čuo da ću dobit isplatu. Pošto imaju samo Kingmax za DDR1 na 400MHz koji košta cca.380kn, uvaljuje on meni njega. I kaže da će im sutra stić pa da dođem po to. Ja reko ajd dobro i izašo iz trgovine. Sad moje pitanje glasi za vas, što da napravim? Ja želim tu isplatu i sad sam tek vidio i shvatio zašto svi govore da je HGSpot gamad. Rekao sam mu "Ajd dobro" jer se nisam želio svađat jer imam samo 14 god, pa šta će on mislit "neki balavac, glup, naivan, nema pojma". Otići ću sutra sa starcima pa ćemo rješit to a vas pitam imate li kakav prijedlog ili da mi predložite što da im sutra kažem jer želim tu isplatu jer nema više takvih memorija kakve sam bio kupio u siječnju.
Hvala!