Citiraj:
Autor yedwy
Imaš - prijeti im sudom... Nemogu ti ne dati garanciju po komonentama ako ti ti kupovao po komonentama i platio sastavljanje...
Kao što rekoh druga stvar bi bila da si kupovao gotovi "složenac" dapače s obzirom da su ga oni sastavljali onda niti nemogu igrati na karti "nestručnog sklapanja" jel... 
|
gledam garancija mi važi još 10 dana

sutra ću otiči do njih ali imam jedan problem

, jel mogu odnjeti samo matičnu ili moram cijeli komp,nisam razmišljo o tome a tu sam stavio neke komponente u prodaju,nisam još definitivno dogovorio sa kupcima ali mogu isti tren, jer ako če me tražiti cijeli komp da donesem onda nemogu ništa prodati,na garanciji

mi piše svaka komponenta zasebno i piše garancija

na sve god dana, da je po komponentama bila bi veća i različita,znam da su već ovo glupa pitanja pa oprosti
ali nisu mi blizu em puno radim da bi me šetali a morao bi i odgoditi prodaju tu na forumu, nije mi do love već do ispunjenja dogovora pogotovo što prvi puta tu nešto prodajem a nije mi cilj nekoga zeznuti al nakraju bi mogao sebe zbog toga da mi ne uvaže garanciju a iovako je pitanje jel budu.
trebao bi nači nekog tetoviranog i čelavog da ide samnom i da se samo mršti i okreče očima

,neko kao onaj zubo iz james bonda
mislim da bi ovako prošao
hvala