View Single Post
Staro 30.07.2007., 04:17   #14
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Imaš - prijeti im sudom... Nemogu ti ne dati garanciju po komonentama ako ti ti kupovao po komonentama i platio sastavljanje...

Kao što rekoh druga stvar bi bila da si kupovao gotovi "složenac" dapače s obzirom da su ga oni sastavljali onda niti nemogu igrati na karti "nestručnog sklapanja" jel...

gledam garancija mi važi još 10 dana sutra ću otiči do njih ali imam jedan problem , jel mogu odnjeti samo matičnu ili moram cijeli komp,nisam razmišljo o tome a tu sam stavio neke komponente u prodaju,nisam još definitivno dogovorio sa kupcima ali mogu isti tren, jer ako če me tražiti cijeli komp da donesem onda nemogu ništa prodati,na garanciji mi piše svaka komponenta zasebno i piše garancija na sve god dana, da je po komponentama bila bi veća i različita,znam da su već ovo glupa pitanja pa oprosti
ali nisu mi blizu em puno radim da bi me šetali a morao bi i odgoditi prodaju tu na forumu, nije mi do love već do ispunjenja dogovora pogotovo što prvi puta tu nešto prodajem a nije mi cilj nekoga zeznuti al nakraju bi mogao sebe zbog toga da mi ne uvaže garanciju a iovako je pitanje jel budu.

trebao bi nači nekog tetoviranog i čelavog da ide samnom i da se samo mršti i okreče očima ,neko kao onaj zubo iz james bonda

mislim da bi ovako prošao

hvala
dugixy1 je offline   Reply With Quote