View Single Post
Staro 29.07.2007., 02:49   #5
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova

Potrazi na maticnoj ploci ovo sto je zaokruzeno na slici (to se nalazi u donjem desnom uglu maticne). Spoji necim sto provodi struju (sarafciger, kljuc, 4. i 5. pin s lijeva na desno u gornjem redu (bar bi trebalo biti tako, za svaki slucaj pogledaj u manualu (knjizici) od maticne plce).
vidiš nekima nije zbrda zdola šalim se ,sory ako je nejasno,jer meni je jasno pa mislim da je i drugima, mislio sam kad iza na kompu upalim gumb ,napred mi se pojavi plava lampica ,znači matična ima struju i kad stisnem paljene ništa se ne dogodi bar ne spektakularno , napajanje je u redu provjerio sam sa drugom pločom ali tu sumnjam na neke žićice koje sam sad popravio ali ako ne upali onda je matična gotova. imam garanciju na cijeli komp u vemilu ali ne po komponentama i nabili su mi naljepnicu ne otvaraj kučište, tako da za svaku sitnicu bi morao nositi njima pa sumnjam da će mi uvažiti garanciju -lopvi

milentije ti si sve shvatio iz prve pa ovim putem čestitam ,budem probao pa javim kako je prošlo ako preživim ako ne milentije je glavni osumnjičeni

hvala dečki

ps

može spadati tu ,samo sam pitao dali se može
dugixy1 je offline   Reply With Quote