ja vas ne kuzim, dal vi osjetite tu razliku u normalnom radu?
evo, ja sam imao DFI LP nF4 Ultra-D, 3800+ X2 OC-an na 2.4GHz i 2x1GB UCCC-a na 480Mhz i bio sam prezadovoljan no ukazala mi se prilika (doplata od samo 200kn) i isao sam na ovo sto sad imam u sigu (CoD2 picek)... ajd oke, sinteticki testovi su nebo i zemlja, ali u normalnom radu, hmm, bas se tako i ne osjeti, sasvim mi je oke radilo i sa athloncekom...
prosli tjedan sam u drugu konfu uspio ugurati ovo kaj vidite iz siga (prije bilo unutra 3700+ SD, DFI LP nF4 Ultra-D i 2x512MB geila) i razlika je osjetna, duplo vise rama i dvojezgreni proc bas i nisu mala promjena... cim nabavim neko bolje hladjenje za tog 3600+ odmah cu ga OC-at na cca 2800Mhz (radi provjereno i na 2950MHz) i sasvim bude lijepo radil...
ne kuzim kaj svi gledate na te sinteticke testove, ja sam si zgustao ovog E4300 na 3669MHz, ali i tako sam ga vratio na 3GHz i tako radi na stock naponu, vise mi netreba, a mogu se kladit da i ovaj 3600+ X2 nebude nista previse sporiji od ovog E4300... jos jedna stvar, nemrete ocekivat od AMD-a da se clocka isto ko i intel, evo, ovaj moj E4300 ide sa 1800MHz na 3669MHz sto je vise od 100% OC, a takve stvari NEMOZETE ocekivat od AMD-a jer on to jednostavno nemoze...
eto, malo sam se raspisao, ali neka