View Single Post
Staro 28.07.2007., 20:47   #4
antunhr
Premium
Moj komp

antunhr's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Evo da vam ja jos kazem. Znaci pocetkom petoga mjeseca kada sam doso u vodatel na savskoj(velika zgrada a u prizemlju je zagrebacka banka) htijeo sam da mi covijek demonstrira kako to funkcijonira. Sve sto je on imo je neki sugavi katodni ekran diagonale max 55cm i uredjaj koji pretvra taj sav ekran koji je izgledo ko da je sa ratista ga donio. Prico sam sa covijekom i reko mu kako su mi obecali kroz 20 dana to ugraditi u stan ako potpisem ugovor na sto je on reko da on cisto sumlja i da bi to moglo biti negdije za najmanje mjesec dana i da sumlja da ce biti vise. Nakon toga sam ga pito a sta je bilo sa Spanskom, tamo ste imali ucestalnih problema, oce li se desiti i u mome kvatu na sto se covijek zbleso jer u spanskome su imali ogromnih problema kao i u hoto vilama. Evo da predjem na stvar naravno nisam potpiso ugovor jer sam vidio da me netko farba i da nemrem isprobati net. Uskoro se blizi osmi mjesec sto je gotovo tri mjeseca i oni sve sto su napravili je da su provikli kablove kroz glavne sahtove. Nemoram niti pricati koliko ce im trebati da dofuraju vam optiku do stana. Jedina prednost te usluge je brzina upload-a i nista drugo. H1 je ponudio flat 24mbita za 400kn sa prva tri mjeseca free, dok kod vodatela 10mbita je 500kn??? U osnovnom paketu vodatela ide telefon bez ikakvih gratis razgovora, internet 2mbita up i down i televizija od nekih 17 programa koji se mogu gledati na kompu jer ako hocete gledati televiziju na telki bas onda vam treba jedan uredjaj koji vam ga oni daju za kunu pod uvijetom da potpisete na dvije godine a inace dojde oko 1000kn. Da ne zaboravim jos reci da trosak instalacije su navodno sa 1000 spustili na 500 a kako vide da im ljudi ne uzimaju uslugu navodno je sada i 400. Frend ceka vec dva i pol mjeseca i jos niti glasa kada ce dobiti net tako da na tebi je odluka. Pozdrav
antunhr je offline   Reply With Quote