View Single Post
Staro 28.07.2007., 20:18   #20
smrad
Premium

smrad's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
ma dobro, osjetit ćete vi razliku, ali oću reć da nekim ljudima to nije bitno

Evo prije par dana mi je prijatelj kupija zvučnike u vemila MISSION M66i, oko 5000kn je da za njih, a da ne govorim o pojačalima o još masu stvari za koje je ispalija nenormalne novce.
To je sve uredno, zvuk je odličan, stvarno je doživljaj gledat film ili slušat muziku na tome, ali neki ljudi ne bi dali tolike novce za to jer se to jednostavno ne isplati (po mom mišljenju, vaše je sigurno drugačije).

Oću vam reć da ako ste odma u startu vidili da čovik cilja na škart zvučnike - njemu nije važna kvaliteta zvuka nego mu je samo važno da NEŠTO ČUJE za SITNE PARE. Zato sam napisa prošli post, da vam pokušam to objasnit.

to brown acid> Nikome nisan reka da je nenormalan, to je za***ancija. Vi bi mogli umisto da čoviku preporučujete skuplje zvučnike objasnit šta dobiva kupnjom zvučnika ka šta su MS i slične glupave marke.
Šta se tiče mojuh godina - pa baš te se i ne tiče. Pomorac sam (nema ni jednog mog posta između 09.09.06 i 04.04.07), iman dovoljno novaca da iskeširam 5000 kn ka i ovaj mi prijatelj, ali ka šta sam reka, nije mi napeto.

Čini mi se da čovik kupija te zvučnike, pošalji svoje dojmove kad ih poslušaš

ako NE ZNATE odgovor na moje pitanje, molim vas -> ne pišite ništa
smrad je offline   Reply With Quote