kolko vidim neki su zadovoljni sa amd x2 procesorima,znači ima dobrih primjeraka,inače kakve sam sreče u životu sigurno sam loš primjerak dobio,
a uzeo sam ga čim se pojavio prvi puta u Zagrebu i trgovinama, znači među prvima, i razlika je bila više nego osjetna naspram amd athlon 3000+ koji sam dotad imao, mislim da je moja jezgra
Windsor.sve u svemu bio sam zadovoljan sa procesorom , možda bih bio i više da je bio dobar u clocku ali tu mi se nije pokazao.vjerovatno ču ga i prodati pa ako netko želi kupiti,neka proba i javi rezultate, možda mu se posreći ili je kako bi neki rekli profesionalni kloker pa ćim pogleda proc takat skače
.nemorate mi odmah suditi ako iznesem svoja zapažanja pa dugo sam radio sa njim i daleko od toga da su to loši proizvodi ili "smeće" ,ali sad kad sam prešao na intel i glasam za njega jer sam oduševljen kako dobro i jednostavno radi, još da sam mogao naći memu koja radi na 1066 ali naći ću već...
evo tolko i ako amd izbaci nešto odlično,vratiču se na njega ,nisam od tipova koji peferiraju samo intel ili amd. bitno mi je da sam zadovoljan proizvodom a firma može biti i PROPUH iz GORNJEG MILANOVCA jer ako valja baš me briga za marku ionako če postati poznata ako su proizvodi kvalitetni.
zato živio INTEL dolje AMD
ŠALIM SE NARAVNO
pozdrav