View Single Post
Staro 28.07.2007., 13:42   #1
sydom
Registered User
Moj komp

sydom's Avatar

Datum registracije: May 2007
zvuk ne radi a pokazuje da je sve ok

hi svima, samo da znate da sam koristila Traži ali nisam nasla sta mi treba pa ako mozete pomoci

problem je sljedeci, prije par dana sam upalila kompjuter i htjela slusati muziku ali nije bilo tona a noc prije toga je sve normalno radilo pa sam otisla u device manager i pokazivalo je da je sve uredu, isla sam na disable pa enable i opet nije radilo, pa sam deinstal. i ponovno instal. zvucnike i opet je sve pokazivalo da je sve uredu, danas sam skinula drivere (inace imam vistu, ali nije valjda do toga problem jer imam vistu od 12.2006) za vistu, nove, i nakon njih nije bilo tona a opet je sve pokazivalo da je sve uredu. Pogledala sam u bios.u i tamo je sve ok, mislim kako treba biti, isla sam i na last known good configuration i opet nista, i sad kad sam opet htjela rijesiti problem bio mi je onaj zuti trokut u device manageru pored zvucne i pisalo je ovo This device cannot start. (Code 10), sta je to code 10 nisam nasla na internetu ni na microsoftovoj stranici, moze li itko pomoci ili je sve uzaludno

edit: je li ovo trebalo ovdje post.ati http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=40
sydom je offline   Reply With Quote