recimo nisu loši za rad u windowsima, i izgleda da je to sve, znači normalan rad a ostalo npr igre i klok nemaju šta tražiti naspram intela makar ja nikad nisam imao problema u igrama sa njim on odradi posao pristojno. najviše sam u kloku došao do 2900 mhz i to da sam se bio bojao sjediti uz komp, imao sam osječaj da če eksplodirati kao da osjetim to mučenje, uz hladnjak zalman 9500 koji je vrhunski po meni i neznam kolko ventova po kompu i na stranici i klimu bih palio doma, nisam vjerovao ljudima da nemože bolje u kloku ,mislio sam da moj može ,živcirali su me ljudi sa intel procesorima i jednostavnošću kojom su klokali, postajao sam zavidan, čudna bolest

kupovao sam sve živo da udovoljim mom procesoru i sve je bilo badava, stabilan je bio do max 2600-2700 mhz. ako imaš AMD Brisbane jezgru možda i postigneš nešto,oni su bolji za klok.prekjučer sam uzeo Procesor DualCore Intel Core 2 Duo E6750 i matičnu
Gigabyte GA-P35-DS4 i procesor inače radi na mislim 2667 mhz a dok ovo pišem sam na 3733 mhz

i komp radi po cjele dane,apsolutno nikakvih problema nemam a dobio sam tu brzinu takavom lakočom

da nisam vjerovao

ako kažem da sam oduševljen malo sam rekao i tu klok nije gotov već guštam za sutra, niti jedan plavi ekran nisam imao, još sam i dva ista harda od 320 giga stavio u raid i komp leeetttiiiiii...
intel je trenutno zakon i nikad ga prije nisam imao,sad mi žao ali nadam se boljemu amd-u u skoro vrijeme jer biće bolje i nama. evo tolko da ne duljim ako netko ne vjeruje okačiču slike sutra sad idem među anđele -4 ujutro je
bok