Kaj se tiče kopiranja DVD-a jedino smo mi Hrvati seljačine skupa s Albanijom (jer albanci neznaju kaj je DVD,a to je njihova prednost) zato kaj se to zbog naših dragih ***********nesmije pisati..Član sam na 20-ak foruma širom svijeta i tamo je kopiranje DVD-a za osobne svrhe (jer je PO ZAKONU DOZVOLJENO NAPRAVITI 1 KOPIJU ORIGINALA ZA POHRANU BILOKOJEG DVD MATERIJALA !!!!!)nešto sasvim normalno i samo po sebi razumljivo...kod nas...očito deeeebelo kasnimo za svijetom.Koliko ja znam i hrvatski zakonski akti dozvoljavaju,po međunarodnim zakonskim sporazumima,kopiranje DVD materijala u JEDNOJ kopiji. To kaj naš Drug Tito GPremec banira threatove o kopiranju DVD-a,...to je priča za sebe,na žalost...tak bu i ostalo....moral sam to reći jer se većina komunikacije nas na forumu odvija putem privatnih e-mail poruka pa i oni koji nekaj žele naučiti nema šanse da kaj doznaju...A...onak usput...veće je kršenje zakona i Hollywood to masovno prati ako spomenete DIVIX kopiranje i sve vezano uz DIVIX (jer kao što vidim na drugim forumima od DIVIX-a bježe ko vrag od tamjana)nego izrada backup kopije DVD filma...Evo u Švicarskoj čisto glatko frajer ima problema s posuđenim DVD-om iz videoteke jer ga je platio i nemre ga skopirat....Denis Latin je goli ku** prema nama