Uglavnom, uzea san nedavno baricu 160gb. Na nju instalira novi windows. Svoj stari disk usteka ka slave, na njemu ostavia stari windows jer mi ga bilo tlaka formatirat (sto ce se kasnije pokazat kao dobra odluka). I caca mi nesto radia na pc i dosa Blue Screen Of Death. Ja restart. Kad ono nece da pocme load windowsa. Samo mi blinka ona crtica (_) u gornjem livom djelu ekrana. U na tom windowsu nisan ima nikakav antivirus.
Kako ga vise nisan moga pokrenit prebacio sam stari hdd na master drive i sa njega diga "stari" windows. Pokrenia antivirus i nasa u barici 2 trojanca (nista posebno). Kasnije san otvara fajlove iz tog diska i neki od njih su osteceni.
Uglavnom, neman pojma sta je. Neznan sta je caca radia. Zaboravia san i prepisat poruku sa Blue Screena. Ako ko zna neka kaze sta bi moglo bit. Ako je HDD mogu ga vratit jer je pod garancijom (jos 5 godina!), a ako je neki malware dobro bi mi dosa neki prijedlog kako bi se rijesia i ako je ikako moguce (iako ne virujem) restorea podatke.