Tema: Iskon
View Single Post
Staro 26.07.2007., 16:44   #280
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor the_ghost Pregled postova
Uopce nema veze s tim.
kak nema veze s tim? pa zato se uglavnom i koristi interleaving kolko sam skuzio... dugacke linije i/ili nekvalitetne linije uzrokuju puno gresaka a interleaving je puno ucinkoviti u ispravljanju istih jer se FEC ne corrupta tako lako

Citiraj:
???? Itekako ovisi je se kod interleavinga koristi buffer koji sluzi za ispravljanje gresaka ukoliko ih ima na liniji, ukoliko se radi o fast channelu onda tog buffera nema te zato pada ping.
slazem se s tim, di sam tvrdio suprotno?

Citiraj:
Moguce ga je iskljuciti na bilo kakvim linijama, sav T-comov ADSL1 radi na fast profilima.
ajde dobro, krivo sam se izrazio... htio sam reci da se moze iskljucit na kratkim linijama i da ce efekt vjerojatno biti pozitivan, za razliku od duzih linija

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote